Международна среща в Краков, Полша.

Международна среща в Краков, Полша.

Международна среща в Краков, Полша.

Наша делегация участва в международна среща в Краков, Полша.

"Shaping Young Europeans' Future Through Drama " - съфинансиран по програма Еразъм+ на ЕС - историята продължава.

След срещата през декември -2019 в Казанлък и през февруари -2020 в Севиля, партньорите по проекта успяха да направят третата си среща по проекта в Краков от 24 до 30 октомври 2021.

Нашите антимовци- Росен Първанов, Василена Боянова, Симона Таралежкова, Славена Кирова, Петър Димитров, Никола Атанасов и координатора на проекта - Наташа Джуркова, заедно с партньорските делегации от Гърция, Испания, Полша участваха в много интересна и вълнуваща среща в Краков посветена на Глобалните цели за устойчиво развитие на ООН.

Учениците работиха в международни екипи, за да съставят пиеса посветена на една Глобална цел, заедно с необходимия реквизит. Всеки екип представи на сцената своята пиеса и посланието си за съответната цел. Представени бяха 5 пиеси посветени на Глобалните цели- 2, 4, 13, 14, 17. Всички участници в срещата посетиха Аушвиц и направиха флашмоб в известен парк в Краков посветен на глобална цел 16- Мир, справедливост и силни институции. Интересни моменти от срещата бяха драма и арт уъркшопите и записа на видео клип към проектната песен за приятелството между младите хора в Европа. Антимовци се завърнаха заредени с положителни емоции от това незабравимо преживавяне, от създадените приятелства, от екипната работа с връстници от различни държави и от красотата на това пътешествие.

 

+27

75Natasha Dzhurkova, Радиана Стефанова и 73 други

3 споделяния

Харесване

Коментар

Споделяне