Ето как протече първият ни учебен ден за 2021-2022 учебна година!

Ето как протече първият ни учебен ден за  2021-2022 учебна  година!

Ето как протече първият ни учебен ден за 2021-2022 учебна година!

Изпълнението на гайда на Иван Карагьозов от 8в клас и неговият учител Тодор Говедаров поставиха началото на тържеството. Първокласниците бяха най- нетърпеливи да прекрачат прага на училищетто ни.

Първи, пети и осми клас посрещнаха знамето на училището, европейското знаме и знамената на европейските ни партньори по програма Еразъм+. Водеща на церемонията беше Елена Николаева, а Рок група "Антим" беше музикален домакин. Максим, Димитър и Йоан от 10 клас , Росен от 12 клас и ръководителят на групата Диан Тодоров въодушевиха ученици и родители с изпълнението си на известната песен на DEEP PURPLE - SMOKE ON THE WATER.

По традиция минало, настояще и бъдеще се срещат

всяка година на 15 септември и дванадесетокласник предава своя завет на ученик от първи и от осми клас. Тази година Анита Христова от 12б клас с профил Чуждоезиков предаде своя завет на Майкъл Далоиев от 8в клас с профил Музика и на Ани Желева от 1а клас, като им завеща да бъдат горди Антимовци.

Директорът на СУ "Екзарх Антим I", г-жа Радиана Стефанова, откри новата учебна година с пламенно слово.

И тази година първият учебен час за първокласниците протече в класни стаи на открито в присъствието на развълнувани родители и щастливи учители. Първокласниците от всеки клас бяха орисани от приказни феи да бъдат смели и трудолюбиви ученици. Феите- Михаела Кюлева, Славена Кирова и Василена Боянова увериха малките антимов;и, че в края на първи клас всички ще се гордеят с техните успехи.

С много усмивки, с настроение и с нови униформи учениците ои учителите се завърнаха в училище за новата учебна година.

На добър час, ученици и учители! Успех на малки и големи през новата учебна година!