Новини

Време е за Антим!

През учебната 2022/2023 г. СУ "Екзарх Антим I" ще осъществява прием след завършен 7 клас по следните профили: -"Чужди езици" с изучаване на Английски език и Немски език. Балообразуване: Утроената оценка от НВО по БЕЛ+ оценката от НВО по Математика+ оценките по БЕЛ и Английски език от свидетелството за основно образование -"Музика" с изучаване на Музика и Информационни технологии. Балообразуване: Оценката от НВО по БЕЛ+ Оценката от НВО по Математика + удвоената оценка от изпита за проверка на способностите+ оценките по Музика и Чужд език от свидетелството за основно образование Важно: Подаване на заявление за полагане на изпит за проверка на способностите СТАВА САМО ОТ: 26 – 27 май 2022! Датата за проверка на способностите е: 22 юни 2022. НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ТЕЗИ ДАТИ! „Предприемачески“ с изучаване на Информационни технологии и География и икономика. Балообразуване: Утроената оценка от НВО по БЕЛ + Оценката от НВО по математика + Оценките по география и икономика и информационни технологии от свидетелството за основно образование

Научи повече

"Музиката започва там, където свършва словото.“ Хайнрих Хайне

Първи октомври – Международен ден на музиката! Празникът се отбелязва за първи път през 1974 година по решение на Международния съвет по музика към ЮНЕСКО. Отбелязахме го и ние – учителите по музика и ученици от паралелките с разширено изучаване на музика и профил „Музика“ при СУ „Екзарх Антим I“, с концерт пред четвъртите класове.

Научи повече

Започни днес, бъди активен всеки ден!

И тази година СУ "Екзарх Антим I", Казанлък ще се включи в инициативата "Европейски ден на спорта в училище" координирана от организация BG Бъди активен. #ESSD2022 #BeActive #NowWeMove #РаздвижвамеБългария

Научи повече

Започни днес, бъди активен всеки ден!

#ESSD2022 #BeActive #NowWeMove #РаздвижвамеБългария Започни днес, бъди активен всеки ден! - снимки и видео И тази година СУ "Екзарх Антим I", Казанлък ще се включи в инициативата "Европейски ден на спорта в училище" координирана от организация BG Бъди активен.

Научи повече

Антимовци помагат на децата от гр. Кубрат!

Една чудесна инициатива на малките антимовци от 4а клас с класен ръководител Анета Недкова. Всички от класа спонтанно и с удоволствие се втурват да събират книжки от личните си библиотеки, щом разбират, че библиотеката в гр. Кубрат е изгоряла. На 26 септември - понеделник - пакет с детски книжки, подарък от нашите четвъртокласници потегли за гр. Кубрат, за да достави радост на децата от града. Благодарим на Дея и нейното семейство, на всички антимовци от 4а и техния класен ръководител за благородната инициатива.

Научи повече