Профил "Музика"

Профил "Музика"

Профил "Музика"

 СУ "ЕКЗАРХ АНТИМ I“ Е ЕДИНСТВЕНОТО УЧИЛИЩЕ В ОБЛАСТ СТАРА ЗАГОРА, КОЕТО ПРЕДЛАГА ПРИЕМ НА УЧЕНИЦИ СЛЕД ЗАВЪРШЕН СЕДМИ КЛАС В ПАРАЛЕЛКА С ПРОФИЛ „МУЗИКА“. ПРОФИЛИРАЩИ ПРЕДМЕТИ СА: МУЗИКА И ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ. ИНТЕНЗИВНО  ИЗУЧАВАНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК В ОСМИ КЛАС.  
  Уникален шанс за индивидуално обучение по народно или поп пеене или по музикалните инструменти – пиано, китара, цигулка, акордеон, кавал, гайда, гъдулка, тамбура, кларинет, саксофон, тъпан. Незабравими ще бъдат участията Ви в нашите музикални формации и концертни изяви!
   За да имате шанса да бъдете приети в профил „Музика“ е НЕОБХОДИМО да участвате в прослушване на Вашите музикални дадености, които ще развивате.

Не се чудете как ще се подготвите за прослушването!

  Подаване на заявление за полагане на изпит за проверка на способностите СТАВА САМО от 26 – 27 май 2022 !

Датата за проверка на способностите е 22 юни 2022 !

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ТЕЗИ ДАТИ

 

В паралелката се предоставя уникалната възможност да се изучава задълбочено музика, английски език и информационни технологии. 

Училището ни е член на Сдружението на училищата профилирано и разширено изучаване на музика към Асоциацията на европейските музикални училища. Нашите ученици са завоювали стотици регионални национални и международни награди. Традиционно се провежда конкурса "Музикални награди".