Разни
Publisher 2010 PDF Печат
Автор Илиан Кавалов   
02 September 2011
Microsoft Publisher 2010 ви помага да създавате, персонализирате и споделяте с лекота широка гама от публикации и маркетингови материали с професионално качество.С Publisher 2010 можете лесно да предадете своето послание в най-различни типове публикации и да спестите пари и време. Независимо дали създавате брошури, бюлетини, пощенски картички, поздравителни картички, или имейл бюлетини, можете да постигнете висококачествени резултати, без да имате опит в графичния дизайн.
С Publisher 2010 ще свършите работата си от първия път.

 

Последна промяна ( 21 November 2011 )
 
Линукс за начинаещи PDF Печат
Автор Administrator   
14 June 2011
Линукс, каквато се разбира в повечето случаи когато се говори за нея, е операционна система. Операционната система на кратко е програма, която управлява вашия компютър и неговите устройства. Освен това тя помага да общувате с него – да му задавате команди и да получавате резултатите на монитора или друго външно устройство. Линукс е създаден на базата на друга много популярна в миналото операционна система – UNIX. UNIX е създаден през далечната 1969 година в Bell Laboratories като наследник на друга многопотребителска операционна система – Multics. По това време UNIX е бил уникална операционна система. Написан на изцяло на С, UNIX е бил лесно преносим между различните платформи за разлика от другите операционни системи по онова време, които били писани на асемблер. Точно тази преносимост е била и основния двигател на UNIX и появилите се след него клонинги. Освен това UNIX е бил различен и в друго отношение – той е изграден от множество малки и бързи програми, които взаимодействали помежду си чрез скриптове. Този подход се пази и досега и е различен от подхода предприет от Windows – многофункционални, големи и тежки програми.
Последна промяна ( 21 November 2011 )
 
Реализиране на проект за Информационна система PDF Печат
Автор Administrator   
01 April 2011
За да се достигне до създаването на една база от данни за конкретна информационна система с приложението Excel или с приложението Access1 , се преминава през стандартен и задължителен процес на проучване, на формиране на задание и на моделиране. Процесът на моделиране преминава през три нива на описание: концептуално, логическо и физическо. На всяко ниво се създават паралелно два модела – един за данните и друг за операциите, които ще се извършват с тези данни. Моделите от концептуалното ниво служат за основа на създаването на моделите на логическото ниво. Моделите от логическото ниво служат за създаване на моделите на физическото ниво. Всеки един етап и всяко едно ниво е от изключителна важност и трябва да се реализира с голямо внимание с помощта на съответни познания. Понеже тези познания засега не са предмет на изучаване в средното училище, ще се опитаме да въведем читателя на определен етап от този процес с един пример.
Предложен е пример за създаване на база от данни с приложението Access за информационна система Видеотека „Палитра”. В контекста на гореказаното базата данни, която ще се създаде с приложението Access представлява една реализация физическия модел за данни и на физическия модел за операции за конкретната информационна система. За нейното създаване е необходимо предварително да се разполага със съответните релационен логически модел и логически модел за операциите, който ще служат за модели, по който ще се изработват детайлите на базата от данни. За целта е необходимо да може да се познава и чете правилно символиката на описанието на тези модели, за да може да се изработи съответния физически модел. Предложеното в този раздел ползва познанията на учениците за бази от данни и уменията за приложението Access, добавя нови познания и умения и се явява една естествена подготовка за обучението им по информационни технологии в 12 клас.
Последна промяна ( 21 November 2011 )
 
оьъефдднлъдп - Защо попаднах тук PDF Печат
Автор Administrator   
17 February 2011
 • оьъефдднлъдп
 • фацебоок.цом
 • фацебоок.цом
 • ууулоьъефдднлъдп
 • ввв.фацебоок.цом
 • шшш.фацебоок.цом
 • оьъефддн ъдп
 • фацебоок цом
 • фацебоок цом

  Въвели сте оьъефдднлъдп вместо да си смените режима на клавиатурата на ENи да въведете facebook.com
Последна промяна ( 21 November 2011 )
 
ьфэлфж - Как попаднах тук PDF Печат
Автор Administrator   
17 February 2011

Вие сте попаднали тук, защото сте се опитали да напишете abv.bg но не сте натиснали EN на клавиатурата. Написали сте адресана кирилица

Възможни надписа са и ууульфэлфж

гшшзМббьфэлфж гшшзМббууульфэлфж ьфэлфж


Последна промяна ( 21 November 2011 )
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 11 - 15 от 67